Donaties en ANBI status

De kinderboerderij krijgt geen subsidie en draait volledig op giften van particulieren en bedrijven. Bezoekers hoeven niet te betalen voor de entree. Daarom zijn we dolblij met alle giften: van klein tot groot!

Wij zijn blij met een eenmalige gift, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je elke maand automatisch een bedrag overmaakt. Dit kunt je instellen in je bankrekening.

Stichting Kinderboerderij Hattem heeft de ANBI Status.

Producten schenken
Wil je geen geld schenken, maar b.v. producten die de kinderboerderij goed kan gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook. Overleg dan graag met ons! Je kunt denken aan voer voor de dieren, maar ook aan verf, gereedschap en nog vele andere dingen!

Club van 100
De club van 100 is een groep mensen die de kinderboerderij een warm hart toedraagt en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van 100 euro doneert. Niet alleen individuele personen of families kunnen lid worden, maar ook sport- of vriendenclubs en bedrijven. Op het bord op het plein staan de leden van de Club van 100 vermeld.

Ook lid worden van de club van 100? Neem hiervoor contact met ons op of stuur een e-mail.

Vragen, sponsoring of contact

Graag maken wij een afspraak met al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons het beste bereiken via info@kinderboerderijhattem.nl

Stichting Kinderboerderij Hattem Dole.
p/a Pr. Bernardlaan 1
8051 NZ Hattem
Bank: NL 70 RABO.0150 6232 08

Dieren schenken

Je konijn, cavia, haan of zelfs een varken aan ons schenken klinkt heel mooi, maar bij ’t Dijkweitje kunnen we er meestal niks mee. Zet ze helemaal niet zomaar ongevraagd over het hek! Veelal hebben we daar geen ruimte voor, maar belangrijkere reden is dat we niet weten hoe oud of gezond die dieren zijn. Daarnaast worden nieuwe dieren meestal niet zomaar geaccepteerd door huidige bewoners en vechten soms tot bloedens toe.