Bouw je eigen insectenhotel! Woensdagmiddag 14 november

 

Wist jij dat nuttige insecten zoals bijen en lieveheersbeestjes alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen? Woensdag 14 november bouwen we op kinderboerderij Het Dijkweitje een insectenhotel. Er zijn twee groepen, groep 1 start van 13.30 tot 14.30, groep 2 start van 15.00 tot 16.00. Ben je tussen de zeven en elf jaar, doe dan mee! Maak je eigen insectenhotel : we hebben al voor het raamwerk gezorgd, nu kan jij de binnenkant vullen met allemaal natuurlijke materialen op de manier die jij leuk vindt. Er ligt van alles klaar dat je kan gebruiken. Natuurlijk mag je het mee naar huis nemen zodat je daar kan zien welke insecten er allemaal in gaan!  En we vertellen  je ook van alles over deze kleine wezens! 

Het is gratis, maar een kleine bijdrage is welkom. Geef je op voor 12 november via info@kinderboerderijhattem.nl (vermeld je naam, leeftijd en in welke groep je wilt) Hopelijk tot 14 november!

Naomi, Jikke, Anja, Albert en Frieke hebben het georganiseerd, in samenwerking met Gemeente Hattem en Vereniging Landschap en Milieu Hattem.